Over Mij

 

Customer Slider 3Wat leuk dat je een bezoek hebt gebracht aan mijn website. Yep, dat ben ik; De Social Media Strateeg! Mijn naam is Leroy Verschoor en ik ben gek op online marketing en social media. 

Ik woon in het mooie Pernis, een gezellig dorp nabij Rotterdam. Ik woon daar samen met mijn lieve vriendin en twee ondeugende dochters. Het bouwjaar van De Social Media Strateeg is 1983.

Ik heb de opleiding International Business and Management Studies gevolgd aan de Rotterdam Business School – Hogeschool Rotterdam. Mijn specialisatie was daarbij marketing. Afgestudeerd in 2012.

Na diverse omzwervingen ben ik in 2014 gestart met ‘De Social Media Strateeg’. In mijn omgeving zag ik regelmatig dat ondernemers zoekende waren naar de juiste benadering richting klanten op nieuwe online (social)media kanalen. Niet zo gek, want het online marketing landschap verandert constant. Platformen, apps, foto, video en de daarbij behorende strategieën. Ik ben er gek op en houd alles met een scherp oog in de gaten.

Custom Slider 1Mijn missie is om ondernemers dichterbij hun klanten te brengen door middel van passie en social media. Het opbouwen van duurzame relaties staat daarbij centraal. Ik zorg ervoor klanten de liefde die jij voor je onderneming hebt gaan begrijpen en delen.

Social media is daarbij onze tool, jouw passie de boodschap.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *